T 00 31 (0)55 - 539 01 99

NIEUWE BIJOU

Diverse bijou zijn toegevoegd aan onze collectie zoals de Madrid, London en Cordoba
Nieuwe bijou in de collectie...meer

Toonbankplateau's

Verkrijgbaar in diversekleuren en uitvoeringen
Onze nieuwe toonbankplateau's...meer

Movie Box

Het uitpakken van een sieraad uit de verpakking is iets bijzonders, helemaal met een persoonlijke boodschap.
Voor de speciale gelegenheden......meer

KLANT WORDEN

Heeft u nog geen inlogcodes? Daarmee bekijkt u alle prijzen en bestelt u direct online.

Bekijk alle prijzen en bestel direct online.


 

Danner intoduceert: ''Moviebox''

Het uitpakken van een sieraad uit de verpakking is iets bijzonders. Danner Design vindt dat de verpakking dit moment zo speciaal mogelijk moet maken. Daarom hebben zij in samenwerking met een aantal partners de Moviebox ontwikkeld. Een nieuw soort verpakking waar techniek en presentatie samen komen.

Deze luxe verpakking maakt het mogelijk om een persoonlijke boodschap met het sieraad mee te geven door middel van een foto of video. Met het handige LCD scherm wat in het deksel zit, wordt deze persoonlijke boodschap automatisch afgespeeld bij het openen van de verpakking. Hierdoor wordt het openen van een verpakking met een mooi sieraad nog specialer.

De Moviebox kenmerkt zich verder door zijn eenvoud. Zo zijn alle functionaliteiten met slechts enkele knoppen te besturen, is het volume snel en simpel aan te passen en het is gemakkelijk om eigen beeldmateriaal toe te voegen aan de afspeellijst. Dit werkt namelijk hetzelfde als op een USB-stick. Tot slot zorgt de handige batterij indicator ervoor dat je op het 'moment supreme' niet verrast wordt door een lege batterij.

Met de introductie van de Moviebox zet Danner Design een nieuwe stap in de ambitie om de beleving rond het uitpakken van een sieraad zo speciaal mogelijk te maken met behulp van technologie. Heeft u interesse? Neem dan contact op via klantenservice@danner.nl of bel naar 055-5390199.

Klik hier voor het pdf-bestand.

 
 


 


 
 
 
 
 
 
 

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Email: klantenservice@danner.nl
Tel. 055-5390199
Ontvang als eerste Danner's nieuwsbrief vol acties, aanbiedingen en nieuwtjes